Realme, GT 6T’nin lansman tarihini duyurdu!

Performansıyla göz dolduracak, Realme GT 6T, AnTuTu testlerinde 1.5 milyon puanın üzerinde bir skor elde ettiği iddia ediliyor.

Realme, GT serisinin en yeni üyesi GT 6T’yi 22 Mayıs’ta piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaz, Snapdragon 7+ Gen 3 çipsetiyle donatılmış olup, Hindistan’da bu teknolojiye sahip ilk telefon olma özelliğini taşıyacak.

Performansıyla göz dolduracak, Realme GT 6T, AnTuTu testlerinde 1.5 milyon puanın üzerinde bir skor elde ettiği iddia ediliyor. Bu, oyun ve uygulamalarda üst düzey bir deneyim sunacağının sinyallerini veriyor.

Realme GT 6T
Realme, GT 6T’nin Lansman Tarihini Duyurdu!

Tasarım ve donanım detayları merak uyandırıyor. Telefonun, 12 GB RAM ile Geekbench testlerinde çoklu CPU çekirdekleri için 4,499 puan aldığı görülüyor. Ayrıca, 6.78 inçlik LTPO AMOLED ekran, 5,500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklerle donatılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Realme GT 6T’nin yaklaşık ₹31,999 (yaklaşık 355 euro) civarında bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Cihazın Amazon India üzerinden satışa çıkacağı ve Realme UI 5.0 ile Android 14 işletim sistemine sahip olacağı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu