Realme GT6: Yeni amiral gemisi katili geliyor!

Bu telefonun, 6T’nin içinde bulunan Snapdragon 7+ Gen 3’ten daha güçlü olduğu söylenen Snapdragon 8s Gen 3’ü içereceği tahmin ediliyor.

Realme’nin kurucusu ve CEO’su Sky Li, Forbes dergisinin kapağında yer alarak GT serisinin iki yıllık bir aradan sonra küresel pazarda geri döndüğünü duyurdu. Seri, Realme GT 6T ile Hindistan’da yeniden sahneye çıktı. Li’nin röportajında, “yaklaşan GT 6’nın her açıdan beklentileri aşacağını” belirtti. Evet, “GT 6”, 6T değil. Telefon, performansa ve (tabii ki) yapay zekaya odaklanacak ve sloganı “Yapay Zeka Gücüyle Yeni Amiral Gemisi Katili” olacak.

Bu telefonun, 6T’nin içinde bulunan Snapdragon 7+ Gen 3’ten daha güçlü olduğu söylenen Snapdragon 8s Gen 3’ü içereceği tahmin ediliyor. Bunun dışında, telefonun FCC’ye göre aynı 5.500 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor ve benzer 100W hızlı şarjı destekleyecek (6T’nin 120W hızlı şarjı var, ancak bu bölgesel bir fark olabilir). GT6 Pro’nun da yolda olduğu görünüyor. Bu bilgiler gizli tutuluyor, ancak telefon(lar) için resmi bir duyuru yakında gelecek.

Realme'nin kurucusu ve CEO'su Sky Li, Forbes kapağında
Realme’nin kurucusu ve CEO’su Sky Li, Forbes kapağında

Li, dünya genelindeki Realme hayranlarının güçlü GT serisinin geri dönüşüne ilgi gösterdiğini ve Realme’nin bu talebi karşıladığını söylüyor. Sloganından da anlaşılacağı gibi bu bir amiral gemisi değil, bunun yerine performans ve keskin özellikleri uygun bir fiyata sunma odaklanacak.

Realme, GT6 için belirli bir hedef kitleye de sahip: genç kullanıcılar. Genellikle tam anlamıyla bir amiral gemisi için finansmanları yoktur, ancak teknolojideki son gelişmelere daha uyumlu oldukları için GT6’nın konumlandırılması mantıklıdır. Dediğimiz gibi, GT serisi zaten Hindistan’a geri döndü ve Realme’nin aklında daha fazla pazar var: “GT serisi İtalya, Hindistan, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya, Türkiye, Suudi Arabistan ve daha fazlasında piyasaya sürülecek”.

Li, endüstrinin geleceği konusunda ilginç düşüncelere sahip: “Endüstrideki rekabet yalnızca donanıma değil, donanım, yazılım ve genel teknolojik yetenek kombinasyonuna kayacak. Yapay zeka, gelecekteki gelişimin üç ana trendi olacak: yapay zeka görüntüleme, ses ve etkileşim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu