Robotlar, el yazısıyla kişiye özel kart hazırlıyor

Pazarlama şirketi Space Pilot Digital, robotlar tarafından basılan 'kişiselleştirilmiş' notlar için Handwrytten'in bir hizmetini kullanıyor.

Stream hizmetlerinin, sosyal medyanın ve çevrimiçi pazarların yüz yüze etkileşimlerin yerini aldığı iş dünyasında, el yazısı not kartlarının modası geçmiyor. Özellikle yılbaşı, sevgililer günü gibi özel zamanlarda bu tarz kartlara ihtiyaç artıyor. Robotlar sayesinde kart yazma sektörü modern bir inovasyonla büyük bir dönüşüm yaşıyor.

Eli kalem tutan robotlar

İnsan el yazısını taklit eden robotların yazdığı kartlar, işletmelerin aynı anda çok sayıda müşteriye daha kişiselleştirilmiş mesajlar göndermesine ve elle kaleme alınmalarından çok daha hızlı ve doğru bir şekilde gönderilmesine olanak tanıyor. Handwrytten şirketini kullanan işletmeler müşteri sayılarını artırdıklarını iddia ediyor. Portland merkezli pazarlama şirketi Space Pilot Digital, müşterileri adına sosyal medya fenomenlerine robotlar tarafından basılan ‘kişiselleştirilmiş’ notlar göndermek için Handwrytten’in bir hizmetini kullanıyor. Şirketin dijital direktörü Alden Millar konuyla ilgili, “Karmaşayı azaltmanın ve biriyle çok daha anlamlı olacak bireysel bir bağlantı kurmanın gerçekten güzel bir yolu.” dedi.

Handwrytten, iş arkadaşlarına mektuplar, ebeveynlere doğum günü kartları ve arkadaşlara tatil kartları hazırlayan tam 175 robota sahip. Robotlar, müşteriden gelen ifadelere göre her kartı ayrı ayrı hazırlıyor. Aynı zamanda müşteriler 23 el yazısı stilinden birini seçebiliyor veya robotik sistemin analiz edip kopyaladığı kendi el yazısı stilini sunabiliyor. Kullanıcılar çevrimiçi olarak kendi kartlarını tasarlayabilir veya şirketin sunduğu 100’den fazla kart arasından seçim yapabilir. Handwrytten’in CEO’su David Wachs, “Robot kollar gerçek bir tükenmez kalem tutuyor ve insan gibi yazmaya gayret ediyor.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu