Samsung Galaxy S21 FE dört renk seçeneği olacak

11 Ağustos'ta planlanan Samsung etkinliğinde şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonlar ve birkaç diğer ürünlerle birlikte, Galaxy S21 FE akıllı telefon açıklaması bekleniyor.

Yeni gelen bilgilere göre, Samsung Galaxy S21 FE’nin satışı için ülkelerdeki operatör firmasıyla anlaşarak uygun fiyattan satışa sunması bekleniyor. Bu anlaşmayı ilk olarak Amerika’da T-Mobile ile yapmış durumda. Telefonun özel bir sürümü olmayacak ve Samsung’un yanı sıra, diğer operatörler ve perakendeciler tarafından satılması da muhtemel.

Max Weinbach’tan gelen tweet, akıllı telefonun dört renk seçeneğine sahip olacağını ortaya koyuyor: Gri, Açık Yeşil, Açık Mor ve Beyaz. T-Mobile’ın dördünü de satacağı belirtiliyor.

Daha önce, devam eden küresel çip sıkıntısı nedeniyle Galaxy S21 FE’nin üretimi etkilenmişti. Bununla birlikte, yakın zamanda üretimin tekrar rayına oturduğu bildirildi, ancak yine de Güney Koreli devin bu akıllı telefonun çıkış tarihini geri çekmesi ve bu ay yeni katlanabilir cihazlarına odaklanma ihtimali var.

Sızıntı, Samsung Galaxy S21 FE’nin Full HD+ ekran çözünürlüğüne sahip 6,4 inç Super AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Daha yüksek dokunmatik örnekleme hızına sahip 120Hz yüksek yenileme hızına sahip düz ekran panel olacak.

Telefonun 12 megapiksel birincil lens, 12 megapiksel ikincil birim ve 8 megapiksel sensör ile üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Ek olarak, cihaz 32 megapiksel özçekim kamerasına sahip olacak.

Kaputun altında ise akıllı telefon, 8 GB RAM ve 256 GB’a kadar dahili depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti tarafından destekleniyor. Hızlı şarj teknolojisi desteği ile 4.370mAh pil kullanılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu