Şirketler için ideal grup mesajlaşma uygulaması Popcorn Buzz

Anlık mobil iletişim platformu Line, 200 kadar katılımcıya kadar eş zamanlı sesli görüşme imkanı sunan Popcorn Buzz uygulamasının Android versiyonunun piyasaya sunulacağını resmi olarak açıkladı.
Line, Popcorn Buzz ile ilk kez grup mesajlaşması için özel bir uygulama sunmuş oluyor. Popcorn Buzz’ın 200 kişiye kadar aynı anda mesajlaşma imkanı sunması ise iş amaçlı kullanım için de önemli bir potansiyel sunuyor.
Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Popcorn Buzz her duruma uygun güçlü grup araması özelliği sunuyor. Popcorn Buzz kullanıcılara arkadaşları veya aileleriyle görüşme imkanı sunarken, şirketler için de ücretli konferans görüşme hizmeti sunan servislere mükemmel bir alternatif olacak” denildi.

Ücretsiz

Aynı anda birden çok kişiyle görüşme ihtiyacı duyan kişi ve kurumlar için Popcorn Buzz tamamen ücretsiz bir hizmet.
Popcorn Buzz’ı kullanmak isteyenlerin bir kullanıcı adı ve profil resmi belirlemesi yeterli. Kullanıcılar grup aramasının aramaya özel URL’sini görüşülmek istenilen gruba e-mail, SMS veya tercih ettikleri başka bir iletişim yöntemiyle göndererek anında grup aramasına başlayabilecek. Ayrıca LINE kullanıcıları mevcut arkadaş listelerini Popcorn Buzz ile senkronize ederek anında grup görüşmelerine başlayabilecek.
Grup görüşmesi sırasında kullanıcılar görüşmeye katılan diğer üyelerin ikonlarını ve yanlarında beliren yeşil nokta ile hangi üyenin konuştuğunu görebilecek.
iPhone versiyonuyla birlikte video arama, Line gruplarıyla doğrudan bağlantı ve daha fazla ek özelliğin ileride sunulması planlanıyor.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu