Xiaomi’nin beklenen ürünü sonunda geldi: Mi Band 6

Akıllı bileklik pazarının önemli markalarından biri olan Xiaomi'nin yeni ürünü Mi Band 6 resmi olarak tanıtıldı.

Akıllı bileklik akla geldiğinde ilk markalardan biri olan Mi Band ailesine yeni bir üye daha katıldı. Bir süredir detayları internete düşen Mi Band 6 resmi olarak duyuruldu. Çin’de düzenlenen ve birçok yeni telefon modelinin de tanıtıldığı bir etkinlikte duyurulan yeni bileklik gelişmiş özelliklere sahip.

Sonunda geldi: Mi Band 6

Ekran boyutu artık 1.56 inç olan (Mi Band 5’te bu rakam 1.1 inç idi) akıllı bilekliğin ilk bakışta önceki modele benzeyen bir tasarımı olduğu görülüyor. Yeni modelde ekranın çözünürlüğü de artırılmış durumda. Bu ekranın çözünürlüğü 152×360 piksel. AMOLED teknolojisini kullanan bu ekran 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Sağlıkla ve sporla ilgili egzersiz ve verileri ölçebilen akıllı bileklik, SpO2 ölçüm özelliği ile geliyor. Yani Mi Band 6 kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor. Yeni bileklikte önceden 15 olan egzersiz modları 30’a çıkarılmış. Ayrıca bileklik 6 farklı egzersizi otomatik olarak takip edebiliyor. Tam şarj ile 14 güne kadar kullanım imkanı sunan akıllı bileklik, manyetik şarj aksesuarı ile şarj olabiliyor.

Yeni bilekliğin NFC özelliği olan bir sürümü daha bulunacak. NFC olmayan sürümün fiyatı 35 dolar olarak açıklanırken NFC olan sürümün fiyatı ise 42 dolar olacak. Yeni bilekliğin ne zaman satışa sunulacağı konusunda net bir açıklama ise yapılmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu