TomTom ve Pitney Bowes’tan işbirliği

TomTom ve Pitney Bowes, büyüyen konuma dayalı bilgi ve veri çözümleri pazarına hizmet etmek için ortaklıklarını genişletiyor.

TomTom  ve e-ticaret çözümleri, posta, konum bilgisi ve müşteri yönetimi çözümleri devi Pitney Bowes ile ortaklıklarını büyüttüklerini açıkladı. TomTom’un küresel konum içeriği Pitney Bowes’a, dünya genelinde kurumsal düzeyde yer istihbarat çözümlerinin tercih edilen tek kaynak sağlayıcısı konumunu güçlendirmek için yardımcı oluyor. Bu duyuru, TomTom ve Pitney Bowes arasında uzun zamandır devam eden ortaklığı güçlendiriyor. Her iki şirketin de Kurumsal CBS (Coğrafi Bilgi Sistemi) piyasasına hizmet etme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

İlgili Makaleler

Pitney Bowes Yazılım Çözümleri Başkanı Bob Guidotti konuyla ilgili şunları söyledi: “Konum zekası konusunda çok güçlü bir mesajdan güç alıyoruz: ‘Başarıya konumlan’. Müşterilerimiz bilinçli iş kararları almalarına, konuma dayalı yeni pazarlama fırsatlarından yararlanmalarına ve daha önce görülmeyen risklerin tanımlanmasına ve yönetilmesine yardımcı olmak için yazılım çözümlerimize ve verilerimize güvenmektedirler.’’

Pitney Bowes’un yazılım çözümlerinin içerikli Akıllı Konum Seti, TomTom’un uluslararası harita içeriği ve konuma dayalı çeşitli katmanlarının doğruluğu ve güncelliği ile zenginleştirildi.

Tüm endüstrilerdeki işletmeler, bulundukları yerden bağımsız olarak, müşterilerin nerede oldukları ve neyi istediklerini de içeren net bir müşteri görüşü sunmak için verilerden değerli bilgiler elde etmeye çalışıyor. Pitney Bowes’un haritalama ve konumlandırma teknolojileri, işletmelerin müşterileri ile daha iyi iletişim kurmalarına, daha doğru promosyonlar oluşturmalarına ve yeni çapraz satış fırsatları bulmalarına yardımcı oluyor.

TomTom Lisanslama İş Birimi Genel Müdürü Anders Truelsen konuyla ilgili şunları söyledi: “Pitney Bowes tarafından seçilmek, kurumsal düzeyde CBS uygulamalarında kullanılan global haritalar ve konum verileri için TomTom’un endüstri standardı olduğunu teyit ediyor. Pitney Bowes ile ortak olmaktan büyük onur duyuyor ve haritacılık servislerimizin ve verilerimizin tam potansiyelini kullanmalarından dolayı onları destekliyoruz: Yol ağları, adres noktaları, posta kodları, idari sınırlar ve bu son anlaşma ile sağlanan TomTom sınıfının en iyisi Trafik servislerinden gelen ek veri odaklı bilgiler buna dahildir.’’

TomTom veri doğruluğu, özellikle mobil ağ performansını optimize etmek isteyen telekomünikasyon gibi endüstriler için Pitney Bowes’un akıllı konum çözümlerinin performansı için kritik önem taşıyor.

Bu genişleyen ortaklıkla TomTom ve Pitney Bowes, dünya genelinde CBS ürünlerini ve akıllı konum servislerini yeniden tanımlamak için işbirliği yapacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu