Türkçe yayınlara artık Google Play Gazetelik ile abone olunabiliyor

Google Play Gazetelik Android uygulaması ile Türkiye’nin önde gelen gazete ve dergilerine tek bir noktadan ulaşıp abone olunabiliyor.
Konuyla ilgili olarak Google Türkiye resmi blogunda üzerinden açıklama yapıldı. “Tüm Yayınlar Tek Bir Noktada Buluşuyor! Google Play Gazetelik” başlığı ile yapılan açıklamada Türkçe yayınlara artık Google Play Gazetelik üzerinden abone olunabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada “Bugün itibariyle Google Play kullanıcılarının Türkiye’nin önde gelen gazete ve dergilerine, Google Play Gazetelik (Newstand) Android uygulaması üzerinden abone olabileceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz “denildi.
Abone olnacak yayınlar konu alanları ve lokasyonlara göre belirlenebilecek. Gazetelik uygulaması makaleleri akıllı telefon ve tabletlere göre optimize ediyor. Makaleler ayrıca sonradan okumak için işaretlenildiğinde offline olunduğu zamanlarda da okunabiliyor.

Türkiye’de 60’ın üzerinde yayın Gazetelik Uygulamasında

Gazetelik uygulaması ile çok sayıda ücretli ve ücretsiz yayına abone olunabiliyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada  “Lansmanla birlikte birçok yabancı yayının yanı sıra, Türkiye’den 60’in üzerinde yayına Google Play Gazetelik uygulaması ile erişebileceksiniz. Bunların arasında ana günlük gazetelerden, popüler kadın dergilerine, hobi ve seyahat yayınları ile bloglara kadar geniş bir yelpazeyi Türk kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz” denildi.
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu