TÜRKKEP ve FIT Solutions e-dönüşümde işbirliğine gitti

E-dönüşümün öncü firmaları TÜRKKEP ve FIT Solutions, müşterilerine daha etkin, kaliteli, bütünleşik hizmet ve çözüm sağlayabilmek için uzmanlıklarını birleştirdi.

İşbirliği çerçevesinde TÜRKKEP, sağladığı KEP, e-İmza ve e-Saklama alanındaki kurumsal, bireysel çözüm ve hizmetlerine daha fazla odaklanarak; diğer e-dönüşüm hizmetleri olan e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura ve e-Bilet hizmetlerinde çalışmalarını FIT Solutions ile sürdürecek. FIT Solutions ise sunduğu e-dönüşüm hizmetlerine yoğunlaşırken; KEP, e-İmza ve yasal geçerli e-Saklama hizmet ve çözümlerinde TÜRKKEP ile ilerleyecek. Hizmet ve çözümlerde uzmanlıklarını birleştiren her iki kurum da müşterilerine e-dönüşümün uygulamalarından uçtan uca yararlanma fırsatı sunacak.

Yüzde 25 büyüme hedefleniyor

İmzalanan anlaşma ile TÜRKKEP ve FIT Solutions, 2016 yılındaki genel büyüme hedeflerinin haricinde, gelir ve müşteri sayılarını en az yüzde 25 oranında artırmayı hedefliyor.

İşbirliğinin değerlendirildiği etkinlikte konuşan TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, “E-dönüşüm, resmi, ticari ve hukuki işlemlerin elektronik ortamda çok daha etkin ve verimli yürütülmesine olanak sağlıyor. Ayrıca işlemlerin ve bürokrasinin hızlanmasına, e-devlet uygulamalarının yaygınlaşmasına ve uluslararası rekabette avantaj sağlanmasına önemli oranda katkı sağlıyor. Kâğıda ve postalamaya dayalı işlemlerden kaynaklanan yüksek maliyetler ile çevresel zararları en aza indiriyor. FIT Solutions ile yaptığımız işbirliği ile müşterilerimize bütünleşik şekilde hizmet sunarak, büyük şirketlere ve KOBİ’lere daha hızlı ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

FIT Solutions CEO’su Koray Gültekin Bahar, “Ortak teknolojik alt yapıların kullanılması her sektörde olduğu gibi e-dönüşümde de operasyonel hizmet kalitesini artıracaktır. İşbirliğimizin tüm sektöre büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Ayrıca TÜRKKEP ile yaptığımız stratejik işbirliğimizin bulut çözümlerimizde hedeflediğimiz büyümeyi güçlendirerek devam ettireceğimize; Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere yurt dışı operasyonlarımıza odaklanıp, küresel çapta, IT sektöründe teknolojiye yön veren önemli aktörlerden olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu