USB-C bağlantı noktasına sahip iPhone 15 Pro görücüye çıktı

Sızdırılan iPhone 15 Pro görselinde, cihazın alt kısmına odaklanmış USB-C bağlantı noktası görülüyor.

iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinin Eylül ayında piyasaya çıkması beklenirken, yeni modellere dair görüntüler sızdırıldı. Göze çarpan detaylar arasında; daha ince çerçeveler, kavisli kenarlar ve en önemlisi USB-C bağlantı noktası dikkat çekiyor.

İlk bakışta iPhone 15 Pro, düz kenarları, dev bir kamera tümseği ve öne çıkan Dynamic Island ile iPhone 14 Pro’ya benziyor. Ancak daha yakından incelendiğinde, birkaç yıldır ilk kez tasarımda bazı dikkate değer değişiklikler ortaya çıkıyor.

En büyük değişiklik, uzun süredir beklenen Lightning yerine USB-C’ye geçiş. Bu nedenle, bağlantı noktası biraz daha geniş ve bağlantı noktasının her iki yanında birer hoparlör deliği ortadan kaldırılmış. Telefonun kenarları da Apple Watch gibi daha kavisli, ancak kenarları hala düz görünüyor. Aksi yöndeki söylentilere rağmen, kamera çıkıntısı iPhone 14 Pro’ya benziyor gibi görünüyor. Üç kamera aynı konumda ancak daha büyükler ve kasadan daha da çıkıntılı görünüyorlar.

Son olarak, elde edilen bilgilere göre işlemelerin, bir CAD modelinden oluşturulduğu bildiriliyor. Analistler, bu işlemelerin eski bir CAD modeline dayalı olarak yapıldığı ve Apple’ın nihai tasarımının tüm yönlerini yansıtmayabileceği konusunda uyarıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu