Uygun fiyatlı ZTE Blade 11 Prime satışa sunuldu

Akıllı telefon dünyasına uygun fiyatlı bir akıllı telefon daha geldi. ZTE Blade 11 Prime adlı yeni akıllı telefon 192 dolar fiyatıyla ilk olarak ABD'de satılmaya başladı.

ZTE yeni cihazını tamamen fiyatı düşürmek-uygun fiyatlı bir telefon politikası ile telefonu çıkardı. Öyle ki telefon 24 ay 8 dolar taksitle satın alınabiliyor. Yahoo Mobile ve Visible gibi Verizon’un MVNO’larından satın alınabilir durumda. Avrupa pazarına ne zaman geleceği ise belirsiz.

ZTE Blade 11 Prime teknik özellikleri ve özellikleri

Blade 11 Prime, çentikli ekranı destekleyen 6,5 inç HD çözünürlüğe sahip. Mütevazı Helio P22 yonga seti ve 4 GB RAM tarafından destekleniyor. Blade 11 Prime, 64 GB dahili depolama ile birlikte geliyor ve ek depolama için bir microSD kart yuvasına sahip. Cihaz, Android 11 OS ve ZTE’nin MiFavor Kullanıcı Arayüzü ile yüklü halde geliyor.

Ön kamera yani selfie kamerası için 8 megapiksellik bir ön kamera tercih edilmiş. Telefonun arka kamera sistemi 16 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açılı lens ve 2 megapiksel lense sahip. İkincisinin makro mu yoksa derinlik sensörü mü olduğu belli değil.

Blade 11 Prime, kablosuz şarjı destekleyen 4.000 mAh pil barındırıyor. Ters şarj özelliği, kullanıcıların bir USB-C – USB-C kablosu kullanarak bir bağlantı kurarak başka bir telefonu şarj etmesine olanak tanıyor. Güvenlik için yana bakan bir parmak izi sensörüne sahip ZTE Blade 11 Prime, yalnızca ABD’de Sky Blue renginde bulunuyor. Bu cihazın diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı belli değil ancak bu uygun fiyatlı telefonun Avrupa pazarında da satışa sunulacağı düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu