vivo X100 Ultra, olası Mayıs ayı tanıtımından önce sertifika aldı!

Vivo X100 Ultra’nın, 5G desteğinin yanı sıra uydu bağlantısı sunan bir modeli de olacağı iddia ediliyor. 

Vivo’nun amiral gemisi serisinin yeni üyesi X100 Ultra, teknoloji dünyasında heyecan yaratan bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda Çin’in 3C sertifikasyonundan geçtiği bildirilen bu cihaz, özellikle kamera sistemleriyle dikkat çekiyor.

Teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran detaylar

Vivo X100 Ultra’nın, 80W hızlı şarj desteği ve uzun ömürlü bir batarya ile geleceği söyleniyor. Ancak asıl merak uyandıran özellik, cihazın kamera sistemi. 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı lens, 50 megapiksel telefoto kamera ve 200 megapiksel periskop telefoto kamera içeren bu dört katlı kamera sistemi, 4.3x optik zoom ve 200x dijital zoom desteği sunuyor.

vivo X100 Ultra, Olası Mayıs Ayı Tanıtımından Önce Sertifika Aldı!
vivo X100 Ultra, Olası Mayıs Ayı Tanıtımından Önce Sertifika Aldı!

Cihazın, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ve 6.78 inç Samsung AMOLED E7 2K 120Hz ekran gibi üst düzey donanımlarla gelmesi bekleniyor. Ayrıca, 50W kablosuz şarj desteği de sunması muhtemel.

Vivo X100 Ultra’nın, 5G desteğinin yanı sıra uydu bağlantısı sunan bir modeli de olacağı iddia ediliyor. Bu özellik, özellikle kapsama alanı dışında kalan bölgelerde kullanıcılarına büyük avantajlar sağlayabilir.

Vivo X100 Ultra’nın, Dimensity 9300+ ile güçlendirilmiş Vivo X100s ve X100s Pro ile birlikte Mayıs ayında Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak, cihazın Vivo X100s Ultra olarak adlandırılacağı da söylentiler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu