Xiaomi 14 SE yakında Hindistan piyasasında: Fiyat/performans canavarı!

Xiaomi, teknoloji severlerin merakla beklediği yeni modeli Xiaomi 14 SE’yi Hindistan pazarına sunmaya hazırlanıyor. 

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Xiaomi 14 SE’nin Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu heyecan verici gelişmenin ayrıntılarına yazımızın devamından hep birlikte göz atalım;

Teknoloji tutkunlarının beklediği an

Xiaomi, teknoloji severlerin merakla beklediği yeni modeli Xiaomi 14 SE’yi Hindistan pazarına sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni cihaz, Xiaomi’nin mevcut premium serisinin altında konumlandırılacak ve Civi 4 Pro’nun yeniden markalanmış bir versiyonu olacağı söyleniyor.

Yenilikçi tasarım ve donanım

Xiaomi 14 SE, 6.55 inçlik Full-HD+ OLED ekranı, 120Hz ekran yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile dikkat çekiyor. Ayrıca, 3000 nit’e kadar çıkabilen parlaklık değeriyle göz alıcı bir görüntü kalitesi sunuyor.

Xiaomi 14 SE
Xiaomi 14 SE

Kamera ve performans harikası

Cihaz, Leica markalı üç arka kamera ile geliyor: 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel telefoto kamera ve 120 derece görüş alanına sahip 12 megapiksel ultra geniş kamera. Ayrıca, iki adet 32 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Güçlü batarya ve hızlı şarj

Xiaomi 14 SE, 4700mAh kapasiteli bataryası ve 67W hızlı şarj desteği ile kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım vaat ediyor.

Fiyat ve erişilebilirlik

Haziran ayında Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 14 SE’nin fiyatının 50.000 Hindistan rupisi (yaklaşık 599 dolar) altında olacağı tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu