Xiaomi, HyperOS’u 2024’ün ilk çeyreğinde küresel olarak sekiz cihaza sunacak!

Güncelleme, küresel olarak dalgalar halinde dağıtılacak, bu nedenle uygun cihazlara sahip olan kullanıcıların hepsi güncellemeyi alması birkaç hafta sürebilir​​.

Xiaomi, yeni HyperOS güncellemesini 2024’ün ilk çeyreğinde sekiz cihaza küresel olarak sunmayı planlıyor. Xiaomi, HyperOS’un yeni sürümünü iki ay önce duyurmuştu, ancak henüz hiçbir telefon bu güncellemeyi almadı. Güncellemenin 2023’ün son haftalarında gelmesi beklenmiyor, bu nedenle Xiaomi hayranlarının HyperOS için en az bir ay daha beklemesi gerekecek​​.

Güncelleme alacak cihazlar

Xiaomi, HyperOS güncellemesini alacak ilk cihazları açıkladı. Bu liste Xiaomi’nin bazı amiral gemisi telefonları ve bir tablet içeriyor: Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S ve Xiaomi Pad 6​. Ayrıca, Poco F5‘in de 2024’ün ilk çeyreğinde HyperOS güncellemesi alacağı belirtiliyor​​.

Xiaomi, HyperOS'u 2024'ün İlk Çeyreğinde Küresel Olarak Sekiz Cihaza Sunacak!
Xiaomi, HyperOS’u 2024’ün İlk Çeyreğinde Küresel Olarak Sekiz Cihaza Sunacak!

Güncelleme, küresel olarak dalgalar halinde dağıtılacak, bu nedenle uygun cihazlara sahip olan kullanıcıların hepsi güncellemeyi alması birkaç hafta sürebilir​​.

Xiaomi, 2024 yılında HyperOS güncellemesi alacak diğer cihazlarla ilgili yeni duyurular yapmayı planlıyor, bu nedenle bu konuda daha fazla bilgi için takipte kalmak gerekecek​​.

Xiaomi, 2024’te HyperOS güncellemesini alacak ilk cihazları açıklamanın yanı sıra, gelecek yıl yazılım yükseltmesini alacak diğer cihazlarla ilgili yeni duyurular da yaptı. Bu konuda daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu