Xiaomi’nin yeni amiral gemisi çevre dostu bir kutu tasarımı ile geliyor

Xiaomi'nin yapmış olduğu açıklamaya göre, 27 Eylül'de Xiaomi CIVIC olarak adlandırdığı yeni bir amiral gemisi akıllı telefonun lansmanı yapılacak. Cihaz ile ilgili çok fazla detay bilinmese de cihazın kutusunun iPhone 13 benzeri daha az plastik kullanılan çevre dostu bir tasarımla sunulacağına dair söylentiler var.

Anlaşılan o ki Xiaomi bu tasarım ile hem dikkatleri yeni amiral gemisinin üstüne çekecek hem de daha az plastik kullanarak çevreye verilen zararı minimize edecek. Sızdırılan tasarıma bakıldığında kutunun sadece telefonu içine alacak kadar küçük olduğu görülüyor. Bu da kutudan şarj adaptörünün çıkmayacağı anlamına geliyor. Fakat Xiaomi’nin Apple dan farklı olarak ürünün şarj adaptörü olan versiyonunu da fiyat farkı çıkarmadan kullanıcılara sunulacağı düşünülüyor.

Yayınlanan analiz raporlarına göre Xiaomi Civi, Çinli teknoloji devi Xiaomi için bir ilk olan düşük güçlü fotoğraf/elektrokromik arka kapak tasarımına sahip olacak. Telefon, Snapdragon 778G işlemci ve 120Hz yenileme hızı ekranı ile donatılmış olarak sunulacak.

Kamera konusunda da cihaz 20 MP bir ön kamera, arka tarafta ise 64 MP bir ana kamera 8 MP ultra geniş lensli ve 5 MP bir makro kamera ile kullanıcalarla buluşacak. Şimdilik cihazla ilgili bilinen bu kısıtlı bilgilere cihazın parmak izi tarayıcısı ile geleceğini de ekleyebiliriz.

Anlaşılan o ki gelecek günlerde Apple ve Xiaomi’den sonra diğer teknoloji devleri de çevre dostu ürünlerle karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu