İşte Xperia 1 VI ve 10 VI’nın resmi tanıtım videoları!

Xperia 1 VI’nin resmi tasarım videosu, yeni Sony amiral gemisinin tasarım dilini ve temel özelliklerini detaylı bir şekilde anlatıyor.

Sony, 2024 akıllı telefon serisine ait ilk iki modeli olan Xperia 1 VI ve Xperia 10 VI’yi bugün tanıttı. İşte bu yeni Xperia’ların resmi tanıtım videoları!

Xperia 1 VI resmi tasarım videosu

Xperia 1 VI’nin resmi tasarım videosu, yeni Sony amiral gemisinin tasarım dilini ve temel özelliklerini detaylı bir şekilde anlatıyor. Bu videoda, Xperia 1 VI’nin güçlü üçlü kamera kurulumu ve güncellenmiş 85-170 mm telefoto modülü vurgulanıyor. Zoom yetenekleriyle hayranlık uyandıran bu kamera, farklı sahnelerde ve hareketli ortamlarda geniş bir odak aralığı sunuyor.

Ayrıca, BRAVIA™ tarafından desteklenen akıllı ekranı ve güneş ışığında daha iyi görünürlük sağlayan Sunlight Vision teknolojisi ile Xperia 1 VI, eğlence beklentilerinizi aşan bir deneyim sunuyor. Tam bir premium akıllı telefon deneyimi için 2 güne kadar pil ömrüne sahip!

Xperia 10 VI resmi ürün videosu

Xperia 10 VI’nin resmi ürün videosu, bu yeni orta seviye telefonun özelliklerini ve tasarımını kapsıyor. Güçlü bir pil ve hafif tasarımıyla Xperia 10 VI, kullanıcılarına taşınabilir bir güç merkezi sunuyor. Ayrıca, unboxing videosunda Xperia 10 VI’nin kutu içeriğini görebilirsiniz.

Sony tarafından yapılan testler sonucunda elde edilen veriler: Günlük 360 dakika internet gezintisi, video oynatma, oyun ve diğer işlevlerle 1080 dakika bekleme süresi, ortalama bir Xperia kullanıcısının pil kullanım profiline dayanıyor. Gerçek pil performansı, kullanımınıza ve çevrenize bağlı olarak değişebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu