Yeni Huawei FreeBuds 4 modelinde kablosuz şarj yok

Mayıs ayında FreeBuds 4 kablosuz kulaklığı piyasaya süren Huawei, 4 ay sonra bu ürünün kablosuz şarj olmayan yeni bir çeşidini sundu. Bu eksik özellik nedeniyle, en son sürüm biraz daha uygun fiyatlı.

Huawei FreeBuds 4 Kablolu Şarj, şirketin son kulakiçi kulaklıkları olarak piyasada kendine yer ediniyor. Bu kulakiçi kulaklıklar 140 dolar fiyat etiketine sahip.

Huawei’nin yeni gerçek kablosuz kulaklıkları, bu yılın başlarındaki orijinal modeliyle tamamen aynı. Ancak daha önce de belirtildiği gibi, kablosuz şarjı bulunmuyor. Bu nedenle yalnızca USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj olur.

Teknik özelliklerden bahsetmişken, bu yarı açık kulakiçi kulaklıklar 14,3 mm sürücülere sahip ve her biri yaklaşık 4,1 g ağırlığında. Sıçrama direnci için IPX4 sınıfında ve dokunma hareketi kontrollerini de destekliyor.

Kulaklıklar Bluetooth 5.2 üzerinden bağlanıyor ve çift cihaz bağlantısını ve ayrıca EMUI 10 veya üzeri çalıştıran cihazlar ve HarmonyOS ile hızlı eşleştirmeyi destekliyor. Piyasadaki çoğu gerçek kablosuz kulaklık gibi bunlar da ANC (Aktif Gürültü Önleme) ve aşınma algılama özelliğine sahip.

Dayanıklılık konusunda ise Huawei tam şarjla 4 saat ve şarj kutusuyla 22 saat kullanım vadediyor. Bu sayıların ANC devre dışı bırakıldığı zamanlar için geçerli olduğunu belirtmekte fayda var. Son olarak, Huawei FreeBuds 4 Kablolu Şarj; Buz Gümüşü, Seramik Beyazı ve Bal Kırmızısı olmak üzere üç renkte geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu