Youthall, genç istihdam seferberliği başlatıyor

Youthall, depremden etkilenen vatandaşlara istihdam sağlamak amacıyla "Seninleyiz" projesini başlattı.

Youthall, depremden etkilenen gençlere istihdam sağlamak amacıyla bir proje başlattı. “Seninleyiz” adlı projede, yıkıcı afet sonucunda işini kaybeden 18-35 yaş arası vatandaşların istihdamına katkı sağlamak isteyen kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Şirket yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18 – 35 yaş arası gençler ile depremden etkilenen gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiren bir seferberlik hareketi başlatmayı amaçlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Youthall, öz geçmişini oluşturarak depremden etkilendiklerini beyan eden ve beyanı teyit edilen gençlerin; iş, staj, eğitim, barınma, gıdaya erişim gibi pek çok farklı alandaki ihtiyacını ilgili yerlere iletiyor. Aynı zamanda deprem bölgesinde etkilenen gençleri istihdam etmek ve onlara destek olmak isteyen şirket ve kurumların destek sunabilmesine de olanak tanıyor.

youthall.com/seninleyiz web sitesi üzerinden depremden etkilenen gençler, “İş ve Staj Arıyorum” ve “Destek İstiyorum” seçeneklerinden biriyle ihtiyaçlarını belirtebilecek. Şirket ve kurumlar ise “İstihdam Sağlayacağım” ve “Destek Vereceğim” bölümleri ile taleplerini iletebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu