Acer yeni CEO’sunu buldu

TSMC’de satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olan Chen, 1 Ocak 2014’te Acer’ın CEO koltuğuna oturacak.

Acer’ı eski günlerine döndürebileceğine inanmadığını söyleyerek görevinden ayrılan JT Wang‘ın ardından yerine getirilmek istenen Jim Wong’un görevi reddetmesi, Tayvanlı Acer’ı zora sokmuştu. Firmanın kurucu başkanı Stan Shih, bir süreliğine işleri devralma kararı vererek, uzun süre sonra Acer’da yeniden tam zamanlı olarak çalışmaya başlamıştı.

Arayış sona erdi ve Acer yeni CEO’sunun Jason Chen olduğunu açıkladı. TSMC’de satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olan Chen, 1 Ocak 2014’te Acer’ın CEO koltuğuna oturacak. Stan Shih, yeni CEO Chen’in adaptasyon sürecinde firmada kalmaya devam edecek. Sonrasında tam zamanlı olarak Acer’da kalıp kalmayacağı ise bilinmiyor.

“Jason, büyük yönetim tecrübesine ve kanıtlanmış icra kabiliyetlerine sahip harika bir yönetici” diyen Stan Shih, birçok adayla görüştüklerini ancak Chen’in Acer’ın yeni anlayışına en uygun aday olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu