Zarif, teknoloji ve fonksiyonellik: Acer UT220HQL

Acer UT220HQL monitör, Windows 8 dokunmatik deneyimi sağlamak ve kullanıcıların klavye veya fare kullanmadan dijital dünyaya erişmeleri ve etkileşime girmeleri için 10 noktadan çoklu dokunma teknolojisi sunuyor.

Sade ve şık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Acer UT220HQL konforlu yapısı ve fonksiyonelliği ile dikkat çekiyor.  Monitörün tasarımdaki inceliği ile de duvara da monte edilebiliyor. Acer UT220HQL, sezgisel 10 noktalı dokunma teknolojisine sahip 21-inç’lik bir monitör. Monitörün 80 derecelik eğilir-kayar standıyla ile istediğiniz en uygun görüntüleme açısını sağlayabiliyorsunuz. Hem dikey hem yatay konumda 178 dereceye kadar görüş açısı sunan monitör 8 ms’lik piksel tepki süresi sağlıyor.  1920×1080 piksel Full HD çözünürlüklü bir ekrana ve LED arka aydınlatma teknolojisine sahip monitör yüksek çözünürlüklü video akışları ve fotoğraflarınız arasında geçiş yapmak ve multimedya uygulamalarını oynatmak için ideal bir performans gösteriyor.

acer-monitor

16,7 milyon renk gösterebilen monitörü 100,000,000:1 dinamik kontrast oranı ve 250 cd / m2 parlaklık seviyesi sunuyor.  Monitörde fiziksel tuşlara yer verilmiş. MHL teknolojisi ile birlikte VGA ve HDMI kaynak girişleri ve USB 2.0 bağlantı noktalarıyla bağlanabilirlik seçeneklerine sahip olan monitör her ortamda kolayca kurulabilir bir yapı sergiliyor. Çok daha büyük bir ekranda multimedya içeriklerini deneyimlerken aynı zamanda mobil cihazlarınızı da şarj edebiliyorsunuz.   Acer UT220HQL 339 Euro’luk başlangıç fiyatıyla temin edilebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu