Akıllı saat akımına Gucci de katılıyor

Giyilebilir teknoloji alanındaki yeniliklerden biri olan akıllı saat modasına Gucci ve will.i.am de katılıyor. 
Gucci ve will.i.am yeni bir markayla akıllı saat modasına uyuyor.  Gucci ve will.i.am, akıllı saat için herhangi bir isim belirlenmemiş durumda. Tasarımı konusunda Gucci‘nin biraz daha ilgileneceği akıllı saat için yeni tasarım çalışmaları bekleniliyor.

Akıllı saat özellikleriyle dikkat çekti

İsviçre’de duyurulan akıllı saatin genel özellikleri de SMS, e-posta alıp gönderme, 3G desteği, GPS, kamera, nabız ölçer, Müzik, harita ve takvim gibi uygulamaları ve donanımları da içinde barındıracak.
Çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken, tasarımda kullanılacak olan malzeme, fiyatın belirlemesinde etkin rol oynayacak gibi görünüyor.

Apple Watch çok şaşırtacak bir ekranla geliyor

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Apple Watch’ın özellikleri birebir belli olurken, cihazla ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Teknoloji meraklıları tarafından merakla beklenen akıllı saati olan Apple Watch’un 2015 yılı ilk çeyreğinde satışa sunulacağı açıklanmıştı. Çıkış tarihine yaklaşıldıkça bu cihazın özellikleri ise yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.

İlgili Makaleler

Bataryası 1 gün süreyle aktif kalıyor

Apple’ın yeni göz ağrısı olan AppleWatch’un 6 farklı tasarımda geleceği konuşuluyor. Bunun yanında Apple Watch suya dayanıklı olmasyla beraber bataryasının 1 gün kadar aktif kalma özelliğiyle de göze çarpıyor. Bu özelliklerin açıklanmasının yanı sıra açıklanmayan bazı özellikler de netleşmeye başladı. Haberin devamı için tıklayınız
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu