Amazon Translate, özelleştirilmiş çeviriler oluşturuyor

Amazon Web Services, Amazon Translate’te kullanıcılara çıktıları üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni bir özellik geliştirdi.

Amazon Translate, metni farklı diller arasında dönüştürmek için makine öğrenimini kullanan otomatik bir çeviri hizmetidir. Hizmet, şirketlerin metni hızlı bir şekilde çevirebilmeleri için sohbet robotlarına ve müşteri destek sistemlerine bağlanmasına olanak tanıyan bir uygulama aracılığıyla sağlanıyor.

Active Custom Translation adı verilen yeni özellik, kullanıcıların belirli modeller oluşturmasına gerek kalmadan paralel verilerle anında özelleştirilmiş çeviri çıktıları oluşturmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar çevirileri özelleştirmek için paralel veri kümesini oluşturmak üzere TMX, TSV veya CSV formatında çeviri örnekleri sağlıyor. Amazon Translate bu verileri daha sonra çalıştırılan toplu çeviri için örnek olarak kullanacak.

Amazon Translate Active Custom Translation ile kullanıcılar artık herhangi bir ek model oluşturmak zorunda kalmıyor. Daha önce de olduğu gibi tercüme edilen kelimelerin sayısı ücretlendiriliyor. Kullanıcılar ayrıca ek ücret ödemeden paralel verilerini istedikleri sıklıkta güncelleyebiliyor.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu