Apple Watch resmen tanıtıldı

Apple’ın Geçen Eylül ayında akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’la birlikte görücüye çıkardığı Apple Watch, geliştirme sürecinin ardından resmen kullanıcıların beğenisine sunuldu. 
Türkiye saatiyle 19.00’da tanıtımına başlanan Apple’ın akıllı saati Apple Watch, 6 aylık bir geliştirme sürecinin ardından San Francisco’da gerçekleştirilen tanıtımla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Apple Store’a 120 milyon ziyaretçi

Apple Watch’ı tanıtmak için sahneye çıkan Apple CEO’su Tim Cook, Çin’de açılan Apple Store hakkında bilgiler verdi ve 120 milyonun üzerinde kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Cook, Çin’de 40 mağaza açmayı hedeflediklerini açıkladı. Apple Watch’ın bir önceki tanıtımda da gün yüzüne çıktığı gibi birden çok renk seçeneği bulunuyor. Klasik siyah, uzay siyahı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri bulunan cihazla iPhone’dan gelen bir çağrı rahatlıkla cevaplanabilecek. Bütün bunların yanında Apple’ın akıllı saatinde Instagram uygulamasının da olacağı Cook’un verdiği bilgiler arasında. Mesajların da cevaplanabildiği Apple Watch’da mikrofon ve hoparlör bulunuyor.
apple watch
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apple Watch’ın fiyatı 349 dolardan başlayacak ve 1099 dolara kadar çıkacak. Cihaz, 24 Nisan’da satışa sunulacak.
 
macbook

Özel klavyeli yeni Macbook

Bunların yanında akıllı saatle birlikte yeni Macbook da klavyesi Butterfly klavye sistemiyle yenilenmiş olarak geldi. Yeni MacBook’un trackpad’inin içerisinde geri besleme sağlayan bir motor bulunuyor. Yeni cihaz, 12 inç ekran boyutuyla geliyor. 900 gram ağırlığa sahip Macbook, Macbook Air’dan da ince olacak. Fiyatı 1299 dolar olacak.
 
12-inç-macbook

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu