iPhone 16 Pro Max dev ekranıyla geliyor!

iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modelleri, daha büyük ekranlara sahip olacak.

Apple’ın 2024 yılı için planladığı iPhone 16 serisinin ekran özellikleriyle ilgili sızıntılar, teknoloji dünyasında büyük bir merak uyandırmış durumda. iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modelleri, daha büyük ekranlara sahip olacak: sırasıyla 6.27 inç ve 6.86 inç boyutlarında, her ikisi de 120Hz LTPO panellerle donatılacak. Özellikle 16 Pro Max modelinin bu kadar büyük bir ekranla gelmesi bazıları için şüphe uyandırıyor, bu yüzden bu bilgileri temkinli değerlendirmekte fayda var.

Apple, iPhone 16,
Apple, iPhone 16,

Diğer taraftan, standart iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri için durum farklı görünüyor. Bu modellerin ekran boyutlarında bir değişiklik beklenmiyor; 6.12 inç ve 6.69 inç ekran boyutları ve 60Hz yenileme hızı aynı kalacak. Bu bilgi, endüstri içinden gelen Ross Young tarafından da doğrulandı ve Pro Motion özelliğinin standart modellere 2025 yılında geleceği belirtildi.

2024 iPhone 16 modellerine dönüldüğünde, tüm modellerde Dynamic Island’ın olacağı bekleniyor, bu da Apple’ın kullanıcı deneyimini sürekli olarak güncellediğini gösteriyor. Ancak, Apple’ın pahalı baz modellerinin ekranları, Android’in amiral gemisi ve orta düzey telefonlarıyla kıyaslandığında rekabetçi görünmeyebilir. Özellikle düşük yenileme hızına sahip ekranlar, bazı iPhone kullanıcıları için bir hayal kırıklığı olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu