Apple yeni ürünlerini tanıttı!

Apple, 15 Eylül’de düzenlediği bir etkinlikle akıllı saatten, iPad ve iPad air modellerine kadar bir dizi yeni ürün ve servisi duyurdu.

Bu yıl yeni iPhone modellerinin tanıtımını Ekim ayına bırakan Apple, Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad 8. nesil ve yeni nesil iPad Air modellerini tanıttı. Düzenlenen etkinlikte aynı zamanda Apple One isimle yeni abonelik paketi de duyuruldu.

Apple’ın altıncı nesil akıllı saatinin bir önceki sürümden en önemli farkı SPO2 olarak bilinen kandaki oksijen miktarını ölçebiliyor olması. Bunun dışında farklı renk seçenekleri de bulunan akıllı saatin Türkiye fiyatı 3.799 TL olarak açıklandı.

Aileye yeni katılan Apple Watch SE ise adından da anlaşılacağı üzere giriş seviyesi bir akıllı saat. EKG ve SPO2 ölçme gibi özellikleri bulunmayan akıllı saatin Türkiye fiyatı da 2.699 TL olacak.

8. nesil iPad ise A10 Bionic işlemci ile geliyor. Daha güçlü donanım özellikleri sunan bu yeni nesil iPad’in Türkiye fiyatı ise 3.199 TL’den başlıyor. Yeni nesil iPad Air’ın Türkiye fiyatı ise 5.699 TL olarak açıklandı.

Apple’ın birden fazla abonelik paketini tek aynı çatı altında birleştiren One servisi ise 14.95 dolardan 29.99 dolara kadar değişen fiyatlara sahip olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu