Apple’ın bu yıl 60 milyon iPad satması bekleniyor

Son gelen haberlere göre, Apple'ın bu yıl popüler tablet serisinden yaklaşık 60 milyon adet satmayı planlıyor. Hedeflerin bu kadar yüksek olmasını normal karşılayabiliriz. Tablet kullanımı ve satış rakamları pandeminin başlangıcından beri yüzde 300'e varan artış gösterdi.

Yayınlanan raporlara göre, Cupertino merkezli devin 2021’de 60 milyon adet iPad göndermesi bekleniyor. Bu haber, şirketin gelecek ay 9. nesil iPad’lerini piyasaya sürmeyi hedeflemesi ile beraber ortaya çıktı. Ayrıca, iPhone üreticisinin tabletleri, geçen yılki ivmesini şu anda da yakalamış durumda. 2020’de markanın iPad satışları her üç ayda bir artarak yıllık yüzde 79 gibi büyük bir artış gösterdi.

Şimdi, yaklaşan dokuzuncu nesil iPad’lerin önümüzdeki ay küçük değişikliklerle gelmesi bekleniyor. Beklenen 60 milyon satış adedinin bir kısmı önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan 2021 iPad Mini’den oluşabilir. 

Yeni iPad Mini’nin daha ince çerçeveler ve fırçalanmış alüminyum arka panel ile iPad Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olabileceği bildiriliyor. Ek olarak, Touch ID’nin de güç düğmesine entegre edilmesi bekleniyor. Birçok pazarda aynı anda satışa çıkarılacak olan tabletlerde ön sipariş kampanyası da düzenlenmesi planlanıyor. Bakalım şirket yeni hedefine ulaşabilecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu