Arama çemberi özelliği tüm Android cihazlara geliyor!

Arama Çemberi özelliğinin Android 13 işletim sisteminin bir parçası olması, bu özelliğin Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonlar ile sınırlı kalmayacağı anlamına geliyor.

Google, geçtiğimiz ay Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonlarında “Arama Çemberi” özelliğini tanıtmıştı. Bu özellik, kullanıcıların ekranın alt kısmında bir dairesel kaydırma çubuğu kullanarak hızlı bir şekilde arama yapmalarına olanak tanıyor.

Ancak bu özelliğin diğer Android cihazlara ne zaman geleceği bilinmiyordu. Son gelen bilgilere göre ise Google, Arama Çemberi özelliğini Ekim ayında Android 13 işletim sistemi ile birlikte kullanıma sunmayı planlıyor.

Arama Çemberi Özelliği Tüm Android Cihazlara Geliyor!
Arama Çemberi Özelliği Tüm Android Cihazlara Geliyor!

Arama Çemberi özelliğinin Android 13 işletim sisteminin bir parçası olması, bu özelliğin Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonlar ile sınırlı kalmayacağı anlamına geliyor. Bu sayede Samsung, Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi birçok Android telefon üreticisinin bu özelliği kendi telefonlarına uyarlaması mümkün olacak.

Söz konusu özelliğin Android 13 işletim sistemi ile birlikte Ekim ayında kullanıma sunulması bekleniyor. Ancak bu tarihin resmi olarak Google tarafından teyit edilmediğini belirtmek gerekiyor.

Arama Çemberi özelliğini siz ne kadar kullanışlı buluyorsunuz? Bu özelliğin telefonunuzda olmasını ister misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu