Arena Bilgisayar ve HP, iş ortakları ile Antalya'da buluştu

Arena Bilgisayar, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve bilgi birikimi ile oluşturduğunu söylediği “Value iş modeli” kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan Arena iş ortakları ile bir araya geldi. Etkinlik, 27 Ocak 2015 tarihinde HP işbirliğiyle Antalya’da gerçekleştirildi. Antalya, Isparta ve Burdur’dan bilişim firmalarının katılım gösterdiği etkinlikte, HP Sunucu, Yedekleme ve Teknik Hizmetleriyle ilgili ürün ve çözümler anlatıldı. Özellikle satış senaryolarının yoğun ilgi gördüğü organizasyonun bu bölümünde, bilişim ihtiyacı olan tüm firmaların güncel ihtiyaçlarının nasıl HP çözümleri ile karşılanacağı detaylı bir şekilde Arena uzmanları tarafından aktarıldı.
İş Ortaklarının gelişimine ve iş ortakları ile satış-pazarlama kanalını güçlendirmenin gerekliliğine önemle inandığını ifade eden Arena Bilgisayar Pazarlama Direktörü Tuncay Işık, konu ile ilgili şu sözleri ifade etti;
“Arena olarak, bayilerimizle oluşturduğumuz güç birliğine inancımız çok büyük. Bu güç birliğini daha da güçlü kılabilmek için sektör dinamiklerine uygun katma değerli çözümler üretmemiz ve sunmamız gerekiyor, bunun için çok çalışıyoruz. Arena’nın sektörde sahip olduğu gücü bayilerimizin gelişimi ve güçlenmesi için kullanıyoruz.
İş ortaklarımıza ve müşterilerine yönelik olarak, ihtiyaçları olduğu her an ve her yerde eğitimler gerçekleştiriyoruz. Yaygın servis ve kurulum ağımız ile iş ortaklarımıza güç katıyoruz. İş ortaklarımızın son kullanıcı temaslarında da uzman kadromuz, danışmanlık hizmetiyle her zaman yanlarında olmaya devam ediyor. Bunlarla birlikte, sorumluluğunu taşıdığımız HP markamızın demo ürünlerini iş ortaklarımızın kullanımına sunuyoruz.
Türkiye’nin ilk HP distribütörü olarak 20 yıldır hizmet verdiğimiz Antalyalı iş ortaklarımıza HP işbirliğiyle yeni nesil HP sunucuları, depolama ürünlerini ve uçtan uca çözümlerimizi aktardık. Aynı zamanda Arena Value yapılanmasını ve sektöre katacağı değerler üzerinde durduk. Sadece satış aşaması ve sonrası değil; satış öncesinde de tüm ekibimiz ile iş ortaklarımızın yanında emek vermenin heyecanı içerisindeyiz. Bu etkinlikleri Türkiye’nin geneline yaymayı ve bütün iş ortaklarımız için faydalı olmayı hedefliyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu