Asus, 2 Haziran’da tanıtılan ROG Ally X’i canlı yayınlayacak!

Bu yeni model, daha uzun oyun seansları için daha büyük bir batarya ve yeni bir USB-C portu gibi yenilikler sunuyor.

Oyun dünyasının merakla beklediği ASUS ROG Ally X, 2 Haziran’da gözler önüne serilecek. ASUS, bu büyük etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden canlı yayınlayacak. Etkinlik UTC saat 8:30’da başlayacak. Bu lansman, oyun severler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. ROG Ally X, önceki modelin halefi olarak, depolama alanında 1TB’lık bir versiyon ile birlikte geliyor ve daha büyük bir M.2 2280 SSD’ye sahip. Bu yeni model, daha uzun oyun seansları için daha büyük bir batarya ve yeni bir USB-C portu gibi yenilikler sunuyor.

Asus ROG Ally X teaser görseli
Asus ROG Ally X teaser görseli

Etkinlik öncesinde, ASUS, ROG Pulse videosunda ROG Ally X’in 2 Haziran’da piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. Yeni modelin, mevcut Ally’nin USB 3.2 Gen 2/DisplayPort 1.4 portuna ek olarak, daha geleneksel harici GPU kasalarına bağlanmasını sağlayacak bir USB-C portuna sahip olması bekleniyor. Ancak, yeni bir ekran veya APU beklemiyoruz; ASUS muhtemelen aynı 7” 120Hz LCD ekranı kullanacak ve Ryzen Z1 Extreme APU’yu koruyacak.

ASUS, ROG Ally X’in tanıtımını Computex Taipei’de yapacak ve ürünün lansmanından birkaç hafta sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun tutkunları arasında büyük bir beklenti yaratmış olan bu cihaz, özellikle oyun konsolu alanında yeni bir dönemi temsil ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu