ASUS, ROG Ally X’i piyasaya sürüyor! Fiyatı da belli oldu!

1TB depolama alanı ve 24GB RAM ile favori oyunlarınızı yükleyebilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

ASUS, ROG Ally X adlı taşınabilir oyun cihazını tanıttı! Bu yenilenen el konsolu, Windows 11 oyun deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Gelin ROG Ally X’in özelliklerine, yazımızın devamından hep birlikte göz atalım:

  1. Güçlü performans: AMD Ryzen™ Z1 Extreme işlemci ve 24 GB LPDDR5X RAM ile donatılan ROG Ally X, artık 1 TB depolama alanına sahip. Daha hızlı oyun deneyimi için ideal.
  2. Soğutma sistemi: ROG’un Zero Gravity termal sistemi ve çift fan tasarımı sayesinde ROG Ally X, her yönde serin ve sessiz kalırken oyun oynamanıza olanak tanır.
  3. Özelleştirilebilir arayüz: Yeniden optimize edilmiş Armoury Crate SE arayüzü, kolay gezinme, BIOS ve sürücü güncellemeleri gibi özelliklerle geliyor.
  4. Ergonomik tasarım: 80Wh batarya ve yeniden tasarlanmış ergonomi, uzun oyun seansları için ideal. Ayrıca, iki adet USB Type-C portu da bulunuyor.
  5. Yüksek ekran yenileme hızı: Full HD 120Hz ekran, hızlı tempolu oyunlarda bile kristal net bir görüntü sunuyor.
  6. Cloud oyun desteği: Bulut kayıtları ve güçlü çevrimiçi oyun kütüphaneleri sayesinde ana bilgisayarınızdan uzakta bile epik maceralarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
ASUS, ROG Ally X'i Piyasaya Sürüyor! Fiyatı da Belli Oldu!
ASUS, ROG Ally X’i Piyasaya Sürüyor! Fiyatı da Belli Oldu!

ROG Ally X, AMD Ryzen™ Z1 Extreme işlemciyle doğmuş bir oyun canavarı. Keskin 4nm işlemci mimarisi ve RDNA™ 3 grafikleri sayesinde yüksek çözünürlükte oyunlar oynayabilirsiniz. Ayrıca, 1TB depolama alanı ve 24GB RAM ile favori oyunlarınızı yükleyebilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu