Atos’un hedefi mutlu çalışanlar

IT firması Atos, Türkiye’de “Wellbeing@work” (İşyerinde mutluluk) haftasını kutladı.

Çalışan memnuniyetini ve mutluluğunu hedefleyen wellbeing@work programı kapsamında hayata geçirilen uygulamalar, çalışanların iş ile özel hayat arasındaki dengeyi sağlamalarına olanak veriyor. Türkiye’de gerçekleştirilen bir dizi keyifli etkinlikle ofis hayatını renklendiren Atos çalışanları, Düşler Akademisi için kurabiye sattı ve Kızılay için kan verdi.

“Ofiste eğlenmek mümkün mü?” diye düşünmeyin. Atos Türkiye’de gerçekleştirilen wellbeing@work haftasında, çalışanlar her gün farklı bir etkinlikte birlikte keyifli saatler geçirirken aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadı.

İlgili Makaleler

Keyifli bir kahvaltı ile başlayan haftanın ilk gününde Atos “Düşler Akademisi’ni” de ağırlayarak yardım amaçlı kurabiye satışı gerçekleştirdi. Ertesi gün düzenlenen Sağlık Günü’nde, gün boyunca ofislerde sağlıklı meyveler ikram edilirken, öğleden sonra hoca eşliğinde gerçekleştirilen spor saatinde jimnastik yapan çalışanlar aynı zamanda gün boyu “Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can” diyerek Kızılay’a kan bağışında bulunma fırsatını yakaladılar.

Y kuşağına önem veren ve iş yapış biçimlerini belirlerken bu kuşağın alışkanlıklarını dikkate alan Atos, Wellbeing@work haftasının 3’üncü gününde Yaşam Koçu ve Eğitmen Evrim Kuran’ı ağırladı. “İş yaşamında farklı kuşaklar ve çalışma biçimleri” hakkında konuşma yapan Kuran, bu konuda çalışanlara önemli bilgiler de sundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu