Bilgi ve teknoloji platformu Logosphere başlıyor

Logo Yazılım’ın 5 yıldır aralıksız düzenlediği bilgi ve teknoloji platformu Logosphere, 5 Ekim 2016 Çarşamba günü Wydham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştirilecek.

Logo, etkinlik kapsamında müşterileri, iş ortakları, sektör paydaşları ve Logo ürünlerini yakından tanımak isteyen iş dünyası profesyonelleriyle bir araya gelerek, ERP, CRM, perakende, insan kaynakları, tedarik zinciri yönetimi, mobil satış, iş akış yönetimi, iş analitiği, e-dönüşüm & e-business çözümleri hakkında bilgi verecek. Logo’nun sunduğu çözümlerle başarı yakalayan tanınmış markaların yetkilileri ise “Başarılı İş Uygulamaları” başlıklı oturumlarda deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Logo bu yıl etkinlikte; kullanıcı dostu yenilenmiş arayüzü, kişiselleştirebilir özellikleri, kolay kullanım ve App in App teknolojisi ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunan 3 Serisi ERP ürünlerini ve web tabanlı yeni çözümlerini de tanıtacak.

Gelişen teknolojiler ve dijitalleşmeye ayak uydurmak isteyen yöneticilere, IT alanında çalışmalar yürüten akademisyen ve öğrencilere ve farklı mesleklerden katılımcılara açık olan etkinlikle ilgili ayrıntılara www.logosphere.com.tr adresinden ve Logo’nun sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu