Bing Chat, Google Chrome ve Safari’ye geliyor

Bing Chat, Chrome ve Safari'de erişime açılsa da bazı sınırlamalar bulunuyor.

Microsoft’un Bing Chat AI sohbet botu, artık Google Chrome ve Safari kullanıcıları için de erişime açıldı. Uzun süredir sadece kendi tarayıcısı Edge üzerinden erişilebilen Bing Chat, artık Google Chrome için de kullanıma sunuluyor.

Microsoft’un İletişim Direktörü Caitlin Roulston, “Diğer tarayıcılarda test süreçlerimiz tamamlandıktan sonra daha fazla kullanıcıya erişimi genişletmek için Bing Sohbeti’ne Safari ve Chrome’da erişimi seçili kullanıcılara sağlıyoruz, Bing Sohbeti’ne erişimi deneyimlemek için heyecanlıyız.” dedi.

Bazı sınırlamalar var

Ancak, Bing Chat’in Chrome ve Safari kullanıcıları için bazı sınırlamaları bulunuyor. Kullanıcılara Edge’de 4.000 kelime sınırına izin verilirken, Chrome ve Safari’de yalnızca 2.000 kelimeyle mesajlarını yazabilecekler. Ayrıca, Chrome’da tek seferli Bing sohbet oturumu 5 mesajken, Edge’de bu sayı 30’a kadar çıkıyor.

Bunlara ek olarak Microsoft, Bing Chat’in popülerliğini artırmak için karanlık modu da getirdi. Kullanıcılar, sohbetin sağ üst köşesindeki menüden “Görünüm” seçeneğine giderek, “Koyu” veya “Sistem Varsayılanı” seçeneğini belirleyerek karanlık moda geçiş yapabilecekler. Ancak, bu özellik hala bazı kullanıcılar için mevcut değil. Kısıtlamalar olsa da, Bing Chat’in temel işlevi oldukça düzgün çalışıyor.

Microsoft’un Bing Chat AI sohbet botunun daha fazla tarayıcıda kullanılabilir hale getirilmesiyle birlikte, kullanıcılar arasında etkileşim ve kullanım kolaylığı açısından daha geniş bir seçenek sunulması hedefleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu