Cardtek, Deloitte Fast 50’de ödül aldı

Teknoloji şirketi Cardtek, Deloitte tarafından Türkiye’de 11 yıldır düzenlenen ve en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Fast50’de 3 şirketiyle 4 ayrı ödül aldı.

Uluslararası çapta ilklere imza atan Cardtek, yenilikçi projeleriyle Teknoloji Özel Ödülü’nün sahibi olurken, Cardtek Hardware Solutions bir önceki yıla göre 2015 yılında cirosunu %534 artırma başarısı göstererek en hızlı büyüyen 7. şirket seçildi.

Uluslararası çapta sunduğu yenilikçi ödeme sistemleri çözümleriyle tanınan Cardtek, Deloitte’in en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini ödüllendirdiği Fast50’de Teknoloji Özel Ödülü’nün sahibi oldu ve bir kez daha ilk 10 şirket içerisinde yer aldı. Bir önceki yıla göre %534 büyüme sağlayan Cardtek Hardware Solutions, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 7. şirketi olma başarısını gösterdi. Fast50 ödülleri, Deloitte Values House, İstanbul’da gerçekleşen törende açıklandı.

cardtek_fast50_odul-cw2

Cardtek’in hızla artan başarı grafiğinde ödeme teknolojileri pazarının en yenilikçi uygulamalarını geliştirme hedeflerinin yattığını dile getiren Cardtek CEO’su Ayşe Nil Sarıgöllü, “15 yıl önce üç kişiyle yola çıkan Cardtek bugün 400’ü aşkın uzmanın emeği ile 25 ülkede 150’den fazla kuruma güvenilir, uçtan uca ödeme sistemleri hizmetleri sunuyor. Ekibimiz Cardtek’i ödeme teknolojileri pazarının global oyuncuları arasında zirveye taşımak için çalışıyor. En büyük motivasyonumuz ise bu alanda yenilikler geliştirmek ve ilklere imza atmak. Başarı ve büyüme de bu azmimizin sonucu olarak geliyor. Deloitte’in teknoloji dünyasına ışık tutan platformu Fast50’de elde ettiğimiz başarılar da doğru yolda ilerlediğimizin kanıtıdır” dedi.

Cardtek şimdiye dek küresel çapta 20’den fazla ilke imza attı. Bunlar arasında Türkiye’de ilk temassız kredi kartı projesi ve Hindistan’da toplu taşıma için üretilen ilk temassız ön ödemeli kart da bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu