10 yıldır sektörün öncüsü olan CIO Ödülleri için geri sayım! Başvurular başladı!

Bugüne kadar şirketine değer katan 200’den fazla teknoloji liderini, CIO ÖDÜLLERİ programında onurlandırdık. Şimdi sıra sizde! CIO Ödülleri 2020 için başvurular başlıyor.

Günümüzde en fazla risk alan yöneticilerin başında IT bölümünden sorumlu kişiler geliyor. CIO’lar hızlı düşünmeli, akıllıca karar vermeli ve kurumlarını bir sonraki aşamaya taşıyacak doğru teknolojileri acilen uygulamalılar. Aldıkları bu kararlar, kurumdaki tüm işleyişi etkileyebilir, başarıya götürebilir veya kurumun dönüşümünü hızlandırabilir.

Bu kapsamda; 10 yıldır sektöre yön veren CIO Ödülleri, bilişim teknolojilerini en yenilikçi şekilde kullanarak kurumlarına daha fazla karlılık sağlayan, rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran, büyümeyi ve dönüşüme liderlik eden teknoloji yöneticilerini bir kez daha onurlandırmak için 11 Mart’ta görkemli online bir törenle gerçekleşecek.

İlgili Makaleler

2010 yılından bu yana düzenlenmekte olan CIO Ödülleri için başvuruları buradan yapabilir; ayrıca, birbirinden seçkin jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile verilecek ödüllerin kategorileri ile tüm detaylara ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu