ChatGPT Apple Watch’a entegre edildi

WatchGPT, ChatGPT ile olan konuşmalarınızı SMS, e-posta veya sosyal medya platformları üzerinden paylaşmanıza izin veriyor.

ChatGPT, henüz test aşamasında olmasına rağmen yetenekleri ile bütün dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan yapay zeka sohbet botu, artık Apple Watch modellerinde de kullanılabiliyor.

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, neredeyse her şeyi bilen kişisel bir öğretmen gibi birçok soruya doğal yanıtlar verebiliyor. ChatGPT’yi Apple akıllı saatlere getiren WatchGPT, ChatGPT ile olan konuşmalarınızı SMS, e-posta veya sosyal medya platformları üzerinden paylaşmanıza da izin veriyor. Uygulama, satın alma işlemlerinin doğrudan kendi API’si aracılığıyla OpenAI’nin ChatGPT’si ile etkileşime girmesine izin veriyor. 

Geliştiricinin sitesinde, kullanıcıların sorulara yanıt alabilecekleri, yazmadan uzun yanıtlar oluşturabilecekleri ve AI yanıtlarından herhangi birini sosyal medyada veya metin yoluyla paylaşabilecekleri belirtiliyor. Bu, bileğinizde kişisel bir asistan olması gibi kullanıcıların geniş bir bilgi kaynağına erişmesine ve akıllı bir bilgisayarla gerçek zamanlı olarak iletişim kurmasına olanak tanıyor.

ChatGPT şu anda tek bir soruya cevap veriyor olsa da uygulamanın geliştiricisi, gelecek güncellemelerle soru sayısını artıracağını söylüyor. App Store’dan indirilebilen WatchGPT uygulaması için 3,99 dolarlık bir ücret talep ediliyor.

watchGPT özellikleri

  • Doğrudan Apple Watch’unuzdan ChatGPT ile etkileşim kurabilirsiniz.
  • Sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt alabilir veya yazmadan daha uzun mesajlar oluşturabilirsiniz.
  • Etkileşiminizin sonucunu metin, e-posta veya sosyal medya aracılığıyla başkalarıyla paylaşabilirsiniz.
  • Kolay erişim için uygulamayı bir komplikasyon olarak ayarlayabilirsiniz.
  • Herhangi bir veri toplamaz.
  • İngilizce, Felemenkçe, Fransızca ve İspanyolca dillerinde mevcuttur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu