Cisco’nun Orta Doğu ve Türkiye Başkan Yardımcısı Mike Weston oldu

Cisco, Mike Weston’ın Ortadoğu ve Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

Şirket için önemli bir küresel büyüme olanağı doğuracak bu pozisyon, aynı zamanda Cisco’nun bölgeye olan güveninin ve bağlılığının da altını çizdi. Weston, Cisco’nun Gelişmekte Olan Bölgeler Kıdemli Başkan Yardımcısı Duncan Mitchell’a bağlı olarak çalışacak ve Türkiye ile birlikte Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Körfez Bölgesi ve Doğu Akdeniz ülkelerindeki faaliyetlerden sorumlu olacak.

Weston’un yeni görevi kapsamında Cisco’ya katacağı değerler arasında firmanın bölgedeki başarısı için çok önemli üç konu olan veri merkezi, yazılım ve hizmetler alanında bilgi ve tecrübeleri de bulunuyor. Gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlarda sektör lideri ticari işletmelerde edindiği bilgi ve tecrübeleri ile Weston, Cisco’nun hizmet kalitesine odaklanacak.

Cisco’nun stratejik partneri IBM’de 14 yılı aşkın süre ile hizmet veren ve firmanın yazılım grubunda da çeşitli görevler üstlenen Weston, 2007 itibariyle Başkan Yardımcılığına, yakın zamanda ise Küresel Teknik Servisler biriminin Küresel Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi. IBM’den önce Birleşik Krallık’ta büyük bir finans kurumunun Veri Merkezi’nde yöneticilik yapan ve ardından CA’de yazılım satışında görev alan Weston, kariyerine İngiliz futbol takımı Coventry City’de profesyonel futbol oyuncusu olarak başlamıştı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu