Coca-Cola akıllı telefon çıkarıyor 

Coca-Cola'nın Hindistan'da düşük maliyetli bir alternatif arayan tüketicileri hedef alacak bir bütçe telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.

En popüler içecek şirketlerinden biri olan Coca Cola, yakında Hindistan’da sizi şaşırtabilecek yeni bir sektöre girebilir. Şirketin yakında Hindistan’da bir akıllı telefon piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor. 

Elde edilen bilgilere göre, Coca Cola akıllı telefonunu 2023’ün ilk çeyreğinde Hindistan’da piyasaya sürecek. Şirketin, cihazı piyasaya sürmek için bir akıllı telefon üreticisi ile iş birliği yaptığı söyleniyor.

Arka kamera modülüne bakıldığında cihaz, bu ayın başlarında piyasaya sürülen Realme 10 akıllı telefon ile aynı görünüyor. İki şirket konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmamış olsa da bu, Coca Cola temalı bir akıllı telefon piyasaya sürmek için yapılan bir işbirliği olabilir.

Coca-Cola telefonun, pahalı akıllı telefonlara düşük maliyetli bir alternatif arayan ülkedeki tüketicileri hedef alacak bütçe dostu bir cihaz olması bekleniyor. Bununla birlikte cihaz, LED flaşla birlikte sol üst köşeye yerleştirilmiş çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Görüntülerde, arka panelde Coca-Cola markasının yer aldığı yuvarlak kenarlar gösteriliyor. Sızdırılan resme göre, telefon kırmızı renk seçeneğiyle başlayabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu