DevFest’te OBSS sinerjisi

Yazılım geliştirme uzmanlarını bir araya getirmek amacıyla Google desteğiyle düzenlenen DevFest, geçtiğimiz günlerde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşti. İlginin yoğun olduğu konferansa yaklaşık bin 500 kişi katılım gösterdi.

Dünyanın çeşitli şehirlerinde düzenlenen DevFest, 2011 yılından bu yana Google’ın Geliştirici Grupları (Google Developers Group-GDG) tarafından düzenleniyor.

İstanbul’da ilk kez düzenlenen konferansa şirketler de büyük ilgi gösterdi. Bu şirketlerden birisi olan ve yazılım alanında hizmetler sunan OBSS’nin etkinlik alanında kurduğu standın öğrenciler ve genç sektör temsilcileri tarafından yoğun ilgi gördüğü belirtildi. Şirketin mobil bölüm yöneticisi Mustafa Tan tarafından yapılan “Kariyer olarak Mobil Uygulama Geliştirme” başlıklı sunuma da ilginin yüksek olduğu vurgulandı. Şirket tarafından yapılan açıklamada “OBSS bu etkinliklerle gençlerin bilişim sektörüyle etkileşimini artırmayı, kişisel ve mesleki gelişimlerine destek vermeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerle kurulan bu pozitif iletişim sonunda teknik heyecanı ve yetkinliği yüksek gençlerin OBSS ailesine kazandırılması hedeflenmektedir.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu