OBSS ve Oracle’dan Java Yaz Okulu

OBSS ve Oracle’ın Java alanındaki bilgi birikimini ve deneyimini, genç bilgisayar mühendislerine aktarmak için düzenlediği Java Yaz Okulu 2014’ün başvuruları başladı.

OBSS ve Oracle işbirliği ile bu yıl 30 Haziran- 22 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da ve Ankara’da düzenlenecek Java Yaz Okulu, bilgisayar mühendisi öğrencilerinin Java ile ilgili bilgi birikimlerini geliştirmeyi ve sektörle olan etkileşimini artırmayı amaçlıyor.

Java Yaz Okulu, genç mühendislere mezun olmadan önce kapsamlı bir eğitim vererek profesyonel bir deneyim kazandırmayı amaçlıyor Öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek veren OBSS, Oracle ile birlikte düzenlediği Java Yaz Okulu projesinde, genç mühendislere mezun olmadan önce kapsamlı bir eğitim vererek profesyonel bir deneyim kazandırmayı amaçlıyor. Projede ayrıca teorik ve pratik çalışmaları içeren eğitimler veriliyor.
OBSS, bu eğitim programında genç bilgisayar mühendislerini; basic Java skills (Java SE) ve Enterprise Java web components (Java EE) konularında bilgilendirmeyi planlıyor. Bilişim alanında nitelikli iş gücüne inanan OBSS, eğitim sonunda başarılı öğrenciler ile iletişimi devam ettirip, ileride doğacak ihtiyaçlara göre ekibine katmayı amaçlıyor.
Programa, 3. ve 4. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencileri ücretsiz olarak katılabiliyor. Başvurular 16 Mayıs Çarşamba gününe kadar online olarak obss.com.tr/jss-2014 adresinden ya da OBSS’nin Linkedin ve Kariyer.net’teki ilanları üzerinden yapılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu