Facebook “Durum çok ciddi” ile ilgili açıklama yaptı!

Son günlerde Facebook’ta çoğu kullanıcı tarafından paylaşılan “Durum çok ciddi.” şeklinde başlayan paylaşımla ilgili Facebook’tan açıklama geldi. 

 

Son bir kaç gündür Facebook’ta listenizdeki hemen herkesin “Durum çok ciddi” ile başlayan bir metin paylaştıklarını görmüşsünüzdür. Bu paylaşım ile kullanıcılar hesaplarını güvence altına aldıklarını düşünüyordu. Bir spam gibi yayılan ve bir anda gündem olan bu metin paylaşımıyla ilgili Facebook’tan açıklama geldi. İşte o açıklama:

 

Kontrol Sizde

Facebook’taki güvenliğiniz ile ilgili olarak kopyalayıp yapıştırmanız istenen bir bildirim içeren paylaşımlar görmüş olabilirsiniz. Lütfen bu tip paylaşımlara itibar etmeyin. Facebook’ta paylaştığınız içerik ve bilgilerin ne şekilde paylaşıldığını gizlilik ayarlarınızdan, hesap güvenliğinizi de güvenlik ayarlarınızdan kontrol edip düzenleyebilirsiniz.
Başkalarının sizin hakkınızda hangi bilgileri görebildiği ile hesabınızı güvende tutmaya yardımcı olacak yollar hakkında daha fazla bilgi almak için Temel Gizlilik Bilgileri sayfasını ziyaret edin. Ayrıca daha fazla bilgi için Veri Politikamızı okuyabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu