Foursquare (Swarm) hesabımı nasıl silerim?

Foursquare ya da Swarm kullanmaktan sıkıldınız mı? Hesabınızı silmek mi istiyorsunuz? Bunun çok basit bir yolunu anlatıyoruz. İşte Foursquare/Swarm hesabını silmek için yapmanız gerekenler. 

Gittiğiniz mekanlara check-in yapma, arkadaşlarınıza paylaşma, mekan önerileri alma gibi bir çok fonksiyonu bulunan Foursquare, bazen gizliliğimizin ihlal edildiği hissiyatı yaşatabiliyor. Foursquare ya da yeni ismiyle Swarm hesabını silmek ise son derece basit. İşte Foursquare/Swarm hesabını silmek için yapmanız gerekenler. 

İlgili Makaleler
Foursquare ya da yeni ismiyle Swarm

Öncelikle Foursquare ya da  Swarm hesabınınızı silmek için işlemleri Web üzerinden yapmanız gerektiğini söyleyelim. Zira mobil uygulamalarda hesap silmem mümkün değil. Web üzerinden bu bağlantıya tıklayarak hesap silme işlemini yapabileceğiniz sayfaya gidebilirsiniz. Buradaki adımların sonrasında Delete Account tuşuna bastığınızda ise hesabınız silinir.

 

Ya da kendiniz gitmek istiyorsanız, Foursquarein web sitesine giriş yaptıktan sonra, sağ üstteki menüden Ayarlar’a geçmeniz, oradan da Gizlilik Ayarları’na gelmeniz gerekiyor.Gizlilik Ayarları’nın en altında hesap silme seçeneği karşınızda olacaktır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu