GittiGidiyor’a Londra’da ödül

GittiGidiyor, Londra’da düzenlenen ve çağrı merkezi sektöründe dünyanın en iyi uygulamalarının ödüllendirildiği “Contact Center World Awards” yarışmasında iki altın ödül aldı.

Günlük 1,5 milyonun üzerinde ziyaretçinin uğradığı Türkiye’nin e-ticaret ev sahibi ve eBay’in Türkiye iştiraki GittiGidiyor, bu sene 11.’si gerçekleşen “Contact Center World Awards” yarışmasında “En iyi yenilikçi teknoloji” ve “En iyi dış kaynak iş ortaklığı” kategorilerinde birinci olarak iki altın ödül aldı.

İngiltere’de 5 gün boyunca süren ve tüm dünyada en çok saygı gören çağrı merkezi ödüllerinin verildiği etkinlikte GittiGidiyor; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki tüm sektörlerden en iyilerle yarışarak birincilik ödüllerinin sahibi oldu. GittiGidiyor, böylece Kasım ayında ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleşecek yeni yarışmada; bu kez Avrupa, Amerika ve Asya bölgelerinde altın ödül kazananlar ile birincilik için yarışacak.

Müşterilerine sunduğu değeri teknolojinin gücünü kullanarak her geçen gün arttıran GittiGidiyor, çoklu kanal (omni-channel) yaklaşımında fark yaratan uygulamalarıyla, hangi platformu kullanırsa kullansın müşterilerine aynı deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Aldıkları ödül ile ilgili olarak bir açıklama yapan GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri Direktörü Bahadır Kılıç, “Kendi alanında dünyanın en prestijli yarışmasında ve uluslararası rakiplerin olduğu bir arenada, katıldığımız her iki kategoride de altın ödül kazandığımız için çok mutluyuz. Türkiye’de e-ticaret sektörünün ilk firmalarından biri olarak 15 yılın getirdiği bilgi birikimi ve tecrübe sayesinde kendi bünyemizde geliştirdiğimiz uygulamalar ile ödül kazanmak ayrıca gurur verici. Bu ödüller, müşterilerimizi ve onların memnuniyetini en ön sırada tuttuğumuzun bir kanıtı. Her geçen gün hızla değişim gösteren e-ticaret sektöründe müşterisine her zaman en iyiyi sunan firma olarak çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz. Stratejimiz; teknolojiden yararlanarak müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak. Şimdiki hedefimiz ise dünya çapındaki rakiplerimizi geride bırakarak Las Vegas’dan da altın ödüller ile dönmek.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu