Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar’a paylaşımla ilgili yeni özellik ekliyor!

Yeni özellik, belge veya sunum paylaşımını daha verimli hale getirmek için tasarlandı.

Google, popüler ofis uygulamaları Docs, Sheets ve Slides’a yeni bir özellik ekleyerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Bu güncelleme ile uygulamalarda yeni bir açılır menü ekleniyor, bu sayede kullanıcılar belgelerini ve medya dosyalarını daha rahat paylaşabilecek.

Yeni özellik, belge veya sunum paylaşımını daha verimli hale getirmek için tasarlandı. Örneğin, Google Drive’da artık kullanıcılar video içinde belirli bir zamana bağlantı verebilecekler. Bu, özellikle uzun videoları paylaşırken, alıcıların doğrudan ilgili bölüme gitmelerini sağlayacak.

Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'a paylaşımla ilgili yeni özellik ekliyor
Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar’a paylaşımla ilgili yeni özellik ekliyor

Google Docs, Sheets, Slides ve Drawings’teki Paylaş butonunda yeni açılır menü seçenekleri bulunuyor. Bu menü, hızlı eylemler sunuyor; örneğin, bekleyen erişim istekleri ve “Bağlantıyı Kopyala” gibi seçenekler mevcut. Bu yeni işlevsellik, Hızlı Yayın ve Programlı Yayın alanlarına şu anda dağıtılmakta.

Google, bu açılır menünün tüm Google Workspace müşterileri ve kişisel Google hesapları için kullanılabilir olacağını belirtiyor. Ancak bu özelliğin herkese yayılması birkaç hafta sürebilir, bu nedenle henüz bu menüyü göremiyorsanız sabırlı olmanız gerekebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu