Google Microsoft'ta güvenlik açığı buldu

Google, Microsoft’ta iki kat fazla güvenlik açığı tespit etti. Şirket, Microsoft’un Windows güvenlik açıklarını düzeltmediğini iddia ediyor. 
Betanews’e göre, Google Microsoft’un Windows güvenlik açıklarını düzeltmediğini iddia etti.  Güvenlik açıklarından biri Windows 7 ve Windows 8 ile ilgili ve Windows 7 ile ilgili ikinci bir sorun daha mevcut. Ancak sorunların ciddi olmadığı belirtiliyor.
Microsoft’tan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Google’ın ise Microsoft’la ilgili hangi güvenlik açıklarını açıklayacağını ise zaman gösterecek. Microsoft’un açıkları düzeltmek için bir yama yayınlaması gündemde.

Google Microsoft’u kızdırdı

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde, Google Project Zero bilindiği gibi çeşitli ürünlerdeki güvenlik açıklarını saptayarak bunları şirketlere ilettiğini aktarmıştık. Ürünlerindeki hataları kapatmak için 90 gün süre tanıyan Zero, süre sonunda güvenlik açığıyla ilgili detayları duyuruyor. Bu konuyla ilgili yeni bir gelişme meydana geldi. 
Salı Yamaları güncellemesi adında bir proje ile bu sorunu çözmeyi planlayan Microsoft, Google tarafından yapılan bu davranışının kendi müşterilerini olumsuz etkilediğini işaret etti. Haberin devamı için tıklayın
 
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu