Google Pixel 9 Pro canlı görüntüleri ortaya çıktı!

Pixel 9 Pro, önceki modellere göre daha küçük boyutlarda olacak ve periskop kamera gibi pro sınıfı özelliklerle donatılmış olacak.

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Google’ın yeni amiral gemisi Pixel 9 Pro’nun canlı görüntüleri internete sızdırıldı. Ekim ayında gerçekleşecek olan yıllık donanım tanıtım etkinliğinde en az üç akıllı telefon modelinin tanıtılması bekleniyor: Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL. Sızdırılan görüntüler, bu modellerden Pixel 9 Pro’nun yanı sıra, iPhone 15 Pro Max ile yan yana dururken gösteriyor.

Yenilikçi tasarım ve üstün özelliklerle dolu

Pixel 9 Pro, önceki modellere göre daha küçük boyutlarda olacak ve periskop kamera gibi pro sınıfı özelliklerle donatılmış olacak. Yeni tasarımıyla dikkat çeken arka kamera adası, artık kenarlara kadar uzanan ‘vizör’ stilinden ayrılarak, oval bir şekle bürünmüş. LED flaşın bulunduğu kısımda metal parça daha büyük ve dikkat çekici bir hale getirilmiş.

Google Pixel 9 Pro'nun canlı uygulamalı görüntüleri sızdırıldı
Google Pixel 9 Pro’nun canlı uygulamalı görüntüleri sızdırıldı

Güçlü donanım yapısıyla göz kamaştırıyor

Google’ın Tensor G4 çipseti ve Micron tarafından üretilen 16GB RAM ile güçlendirilen Pixel 9 Pro, selefi Pixel 8 Pro’dan 4GB daha fazla RAM’e sahip. UFS depolama alanı ise Samsung tarafından sağlanıyor. Pixel 9 serisinin, acil durumlar için uydu bağlantısını destekleyen Samsung’un Exynos Modem 5400’ü kullanması bekleniyor.

Pixel 9 Pro’nun, kullanıcı deneyimini iyileştirecek otomatik dokunmatik hassasiyet ayarlama desteği gibi yeni özelliklerle gelmesi muhtemel. Google uygulamasının beta sürümünde yer alan bilgiler, bu modellerin özel animasyonlarla geleceğine işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu