Hem defter hem USB bir arada

Defter ve ajanda markalarından olan Arwey, USB’li ajanda ve defterleriyle iş hayatınızda kolaylık sağlamayı amaçlıyor. 


Ajanda ve defterler özellikle düzene ve planlamaya önem veren kişilerin olmazsa olmazı. Dijitalleşen dünyada sadece ajanda ve defterlerin yeterli olmadığı algısı olsa da Arwey bu algıyı yıkmaya hazır. Hem ajandaya not alıp hem de dijital ortamdaki belgeleri yanında taşımak isteyenler için Arwey, USB’li defter ve ajandalarıyla yeni bir trend başlatıyor.

Tüm detayları kaydedebileceğiniz Arwey defter ve ajandaları USB ile birleşerek daha fazla doküman ve belgeyi yanınızda taşımanıza fırsat yaratıyor. Patentli USB’li ajanda ve defterler farklı renk ve boyutlarda olabiliyor. Dahili bellek ile dijital ortamdaki belgeleri de ajandanızda taşıyabileceğiniz Arwey, kolayca katlanabiliyor.

Gümüş yaldız, altın yaldız, gofre baskı ve serigraf baskı ile kurumsal logolarınızı canlandıracağınız ajandalar, farklı fonksiyonlarıyla da göz dolduruyor. Sert kapak formunda tasarlanan Arwey ajanda ve defterlerin kapak kısmındaki özel metal USB yuvası da sağlamlığını gözler önüne seriyor. Koparılması kolay sayfalarıyla da küçük not kağıtları edebileceğiniz Arwey, içindeki kurdele ayracı sayesinde de işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu