Hesap açmadan nasıl Skype görüşmesi yapabilirsiniz?

Bu güne kadar Skype kullanmak için bir hesabınız olması gerekiyordu. Microsoft bu kuralı değiştirdi.

Skype artık anonim olarak arama yapmanızı mümkün kılan ilginç bir özelliğe sahip. Ancak bu özelliği kullanmak için Skype for Web ile arama yapmanız gerekiyor. Skype uygulaması ise sadece hesabı olanlar için hizmet vermeye devam ediyor.

Aslında bu özellik Skype hesabı olanların Skype hesabı olmayanları görüşmelere davet etmesi için geliştirilmiş bir yenilik. Hesap açmadan Skype kullandığınız zaman bir misafir olarak tanımlanıyorsunuz. Tüm görüşmeler eşsiz bir link üzerinden gerçekleşiyor ve bu linke sahip olan herkes bir biri ile görüşebiliyor. Bu linkler 24 saat boyunca aktif kalıyor ve en fazla 300 kişi tarafından yazılı veya sesli görüşme için kullanılabiliyor. Aynı anda görüşmeye dahil olabilecek kişi sayısı ise 25 olark belirlenmiş.

Misafir Skype kullanıcıları ekran ve dosya paylaşımı gibi özelliklerden faydalanabiliyor. Ancak Skype Tercüman ve sabit veya mobil hatları arama gibi özelliklerden faydalanamıyorlar.

Peki, hesap açmadan nasıl Skype görüşmesi yapabilirsiniz? İşte yöntemi

skype-bir-gorusme-baslatin-2

 

Skype websitesine girerek işleme başlayın

Siteye girdiğinizde “Bir görüşme başlatın” yazan yere tıklayın.

skype-bir-gorusme-baslatin-3

 

Dilediğiniz bir isim girin ve “Bir görüşme başlatın” yazan yere tıklayın.

Bu işlemlerden sonra Microsoft Skype sizin için gerekli hazırlıkları tamamlayacak ve yeni bir ekran açılacak.

skype-bir-gorusme-baslatin-4

Açılan bu ekranda diğer insanların bağlanması için bir link size gösterilecek. Bu linki dilediğiniz yöntemle dilediğiniz kişi ile paylaşarak görüşme ekranına bağlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu link aynı zamanda akıllı telefonlarında veya tabletlerinde Skype uygulaması kurulu kişiler tarafından da kullanılabiliyor.

İyi görüşmeler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu