Hewlett Packard Enterprise’dan Artım Bilişim’e ödül

Türkiye bilişim teknolojileri firmalardan Artım Bilişim, Hewlett Packard Enterprise’ın (HPE) Kıbrıs’ta düzenlediği “Partner Kick-Off” etkinliğinde “2016 Yılının En Yaygın Kanal Ağına Sahip Dağıtıcı” ödülüne layık görüldü.


Aldıkları ödülle ilgili bir açıklama yapan Artım Bilişim Genel Müdürü Erhan Doğan, “Index Grup’un güvencesi ve gücü altında büyümeye devam ediyoruz. 2017 yılı için büyük bir büyüme hedefi koyduk. Özellikle katma değerli ürünler ve servislerle iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı, onların da işlerini büyütmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Aldığımız bu ödül de ortaya koymuş olduğumuz başarının bir göstergesi.” dedi.

Artım Bilişim 2011 yılından itibaren Index Grup çatısı altında faaliyetlerine devam ediyor. Grup, 2016 yılında teknoloji dağıtım kulvarındaki öncülüğünü katma değerli çözümlere ve ürünlere odaklanarak daha da sağlamlaştırmak amacı ile yeni yapılanmaya gitmişti. Yeni yapılanma kapsamında, İndeks Bilgisayar bünyesindeki tüm katma değerli ürün gruplarına ait distribütörlük kontratları Artım Bilişim’e devredilirken aynı zamanda katma değerli ürünlerin Artım Bilişim üzerinden Orta Asya ülkelerine götürme kararı alınmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu