Honor Magic 3 için yeni bilgiler geldi

Honor'un 12 Ağustos'ta birkaç yeni ürünü için lansman yapmayı planlıyor. Bu etkinlik ile beraber Honor Magic 3'ün de tanıtılması beklenirken cihaz hakkında yeni bilgiler geldi.

Honor Magic 3, 12 Ağustos’ta piyasaya sürülecek cihazlardan biri. Honor, Magic 3 için DTS ile birlikte tescilli kamera çözümleri sağlayıcısı IMAX Corporation ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bu ortaklıkla ile beraber Honor Magic 3’de IMAX Enhanced ses ve video deneyimine sahip olacak. IMAX Enhanced, IMAX özelliklerini daha önce TV’ler ve projektörler aracılığıyla kullanıcılara ulaşıyordu. HDR10+ ekranlarda DTS sesli 4K HDR videoları desteklemesinin yanında Honor Magic 3’ün genişletilmiş en boy oranı ve etkileyici ses sunan IMAX Enhanced özelliğine sahip ilk akıllı telefon olacak.

Haber kaynağı ayrıca film makarasına benzeyen dairesel bir kamera kurulumu gösterdi. Bu, Honor Magic 3’ün dairesel kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Honor Magic 3, Honor ile yonga üreticisi Qualcomm arasında artan bir ortaklığın göstergesi olabilecek yeni Qualcomm Snapdragon 888+ yonga seti tarafından desteklenecek.

Honor Magic 3’ün fiyatıyla ilgili bilgiyi lansman etkinliğinden önce resmi fiyatlandırma bilgilerini ve küresel kullanılabilirlik ayrıntılarını beklememize rağmen, 616 dolar satılabileceğini gösteriyor. Ayrıca 12 Ağustos’ta Magic 3 serisinden birkaç cihazın daha piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu